Privat rengøring

Der kan være mange forhold, der kan være årsag til at rengøring ikke er højest prioritet. Om det er travle arbejdsdage, børnepasning eller noget helt tredje, så kan rengøring nemt falde nederst på “to do” listen. Måske har du allerede overvejet at overlade dette rengørings ansvaret til nogle andre, men ikke har været helt overbevist om det nu også var en god idé.
Hos DK-Cleaning går vi meget op i jeres tryghed og arbejder derfor med 100% gennemsigtighed således at i får mest ud af oplevelsen.
Vi skal nok være påpasselig, når vi svinger rundt med støvsugeren – vi behandler nemlig jeres ejendele, som var det vores egne. I kan derfor være helt trygge.

Få op til 6.100 kr. årligt i fradrag

Servicefradrag giver alle personer over 18 år i en husstand mulighed for at trække et årligt fradrag på 6.100 kr. pr. person fra i skat for udgifter til løn i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af boligen. Du kan læse mere herom på SKAT’s hjemmeside her: https://skat.dk/skat.aspx?oid=2234759

Privat Rengøring udført af professionelle fagfolk

DK-Cleaning tilbyder rengøring til private hjem, både, hus og lejligheder, og vi tilpasser vores service til dine behov. 

Du kan vælge, om du ønsker rengøring flere gange om ugen, én gang om ugen, en gang hver 2. uge eller hver 4. uge. Alt efter aftale

Kontakt os

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud